CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Elektrisk landevejscykel viser vejer Elektrisk landevejscykel viser vejer
99 % af de elcykler der findes på markedet, bygger på de samme motorløsninger. Det sætter nogle naturlige begræsninger for ar reducere vægten væsentligt... Elektrisk landevejscykel viser vejer

99 % af de elcykler der findes på markedet, bygger på de samme motorløsninger. Det sætter nogle naturlige begræsninger for ar reducere vægten væsentligt og fremkomme med nogle designmæssige mere elegante løsninger.

HPS der har rødder i Formel 1 sporten kalder selv deres HPS DOMESTIQUE® for verdens letteste elcykel.  totalvægten er 8,5 kg hvilket skyldes den helt unikke motor, der har en kontinuerlig ydelse på ca. 200 watt. På sit højeste springer denne værdi op til 230 watt i kort tid. Dette er nok til et maksimalt drejningsmoment på 20 Newton meter. Sammenlignet med dagens standard lyder det ikke af meget, men fordi cyklen er så let skal der accelereres en meget lavere masse.  Cyklen kan udstyres med to batterier, hvor det lille 720 watt er godkendt til at tage med på fly.

Standard er cyklen udstyret med komponentpakker fra Campagnolo hvor den nye Ekar gruppe er en af dem. kr- 90.000,- skal du slippe for vidunderet i en af deres 9 standard konfigurationer, men det er også muligt at få den Custom specificeret, men forvent da en pris på den anden siden af de 100 kilo kroner. Forvendt herefter op til tre måneders leveringstid.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN