CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Elegant italiener Elegant italiener
Wilier Cento10NDR er en flot landevejsracer med bagaffjedring og universal bremsesetup. Elegant italiener

Differancering eller “So Ein Ding” må vi også have, er langtfra nogen ny opfindelse, og i takt med krav fra den professionelle cykelverden og teknologiens udvikling, samt naturligvis kundernes gunst, dukker den af og til op igen i nye klæder. På det seneste har både Specialized og Pinarello kaster sig over vibrationsdæmping. Hvor Amerikanerne bruger en ret speciel affjedret styrfitting (læs mere her) er Pinarello mere traditionel med en elastomer i bagrammen.

Nyeste udspil i den kategori kommer fra italienske Wilier, der med deres  Cento10NDR, har konstrueret en super sexet landevejsracer, som ud over en lille vibrationsdæmper Actiflex i bagstellet, også har udstyret stellet med studser til både skivebremser og DirectMount cantileverbremser. På den både kan Wilier nøjes med en steltype og tilgodese UCI’s luner mht til om skivebremser bliver legalt eller ej.

Willier går udtrykkelig opmærksom på at deres nye landevejsracer med affjedring i bagsteller IKKE er en Gravelbike men en rendyrket landevejsracer med Endurance egenskaber. Wilier Cento10NDR fås i 6 forskellige størrelser og forskellige udstyrsvarianter fra godt kr. 35.000,-

Link

CYKELPORTALEN