CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ekstraudstyret gør forskellen Ekstraudstyret gør forskellen
Den nye Tern GSD har fået en ny og meget omfattende modulopbygget tilbehørs serie.... Ekstraudstyret gør forskellen

Cargobikes, utilitybikes eller tohjulede HPV’er. Transportcyklen til den lille erhversdrivende eller den store børnefamilie har mange navne.

Men ofte ligger den helt store forskel i maksimal udnyttelse af cykeltypens mange anvendelses områder i det ekstra udstyr man kan få til cyklen.

Tern GSD er en gammel kending her på cykelportalen. Den er nu ude i en mark II udgave, som vi forhåbentlig snart kan vende tilbage til med en test.  Du kan læse vores omtale af den her. Ud over selve cyklen er Tern nu leveringsdygtig i en helt nye serie modulopbygget tilbehør som udvider dens i forvejen omfattende anvendelsesmuligheder.

Tern har altid leget lidt med ord og forkortelser, således står GSD for Get Stuff Done og nu tilføjes TCF Tern Clubhouse Fort, som er en række tilbehør som kan sammensættes på forskellige måder.  Med Storm Box og Storm Shield, er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at få indkøbsvarerne og ungerne hjem tørskoede.

Tern er godt repræsenteret i Danmark gennem den dansk/tyske cykelgrossist Hartje Ebsen Bikes, så det er bare at henvende dig til dem hvis du er forhandler og ønsker  at kunne tilbyde det nyeste indenfor mobile utillity cykler, eller via den lokale forhandler hvis du er potentiel køber. Så  burde de  kunne få fat i samtlige deres cykelmodeller via grossisten.  Små er godt….

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN