CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ekslusivt cykeltøj i Danmark Ekslusivt cykeltøj i Danmark
Hideto Suzuki's cykeltøj er i en klasse og forarbejdning langt ud over den sædvanlige Lycra garderobe, de fleste triller rundt i. Det eksklusive mærke... Ekslusivt cykeltøj i Danmark

pedaled-urban-jacket-01

Efter mere end 15 år med design af tøj til modeindustrien kastede japanske Hideto Suzuki i 2007 sin kærlighed på cykeltøj og begyndte at kreere sit bud på cykeltøj. Cykeltøj som er tænkt til alle former for cykling inklusiv en tur i byen og som har modtaget adskellige priser, senest den prestifyldte Eurobike Award for sin Urban Jakke.

pedaled-02

Pedal Ed er cykeltøj i den ekslusive klasse og for individualister som sætter pris på flot håndværk og naturmaterialer, langt fra den normale Lycra verden som kendetegner det meste af det cykeltøj som findes på markedet. Cykeltøj der for størsteparten er tiltænkt cykelsport og temmelig langt fra de krav der stilles til cykeltøj til den ganske almindelige cyklist som cykler hver dag hele året rundt.  Tøjet produceres i Italien og brugen af naturmaterialet ULD er udbredt i hans mange produkter der også omfatter cykelsko.

pedaled-03

Pedal Ed har tre kollektioner, fire sæsons, forår/sommer og efterår/vinter.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN