CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Effektmåling nu også på dansk Effektmåling nu også på dansk
PowerAxl er et dansk bud på en universel anvendelig effektmåler som sættes mellem pedalen og kranksættet. Effektmåling nu også på dansk

PowerAxl02

Først var pulsmåling noget som kun eliten brugte, men idag cykler mange præstations orienterede motionister også rundt med pulsbælter. Siden kom effektmåling på markedet og historien gentager sig. I modsætning til pulsmåling som trods alt har en vis standardisering, er markedet for effektmåling lidt af en blandet bolsjebutik. Et hav af systemer som låser forbrugeren fast til bestemte kranksæt , bestemte pedaler, computere og apps.

Nu trodser et dansk firma Janteloven og blander sig i kampen om købernes gunst med den ifølge dem første universelle wattmåler på markedet, selvom der ihvertfald findes endnu en producent som tilbyder noget lignende. (Limits)

PowerAxl04

PowerAxl er en lille fiks fatning som skrues i mellem pedalen og kraksættet. Den opsamler data og kommunikerer dem via ANT+ til din favortit computer eller app på smartphonen.

Det nye produkt er netop blevet søsat på kickstarter. Projektet har et finanseringsmål på godt 300.000 hvilket betyder at de førtse 100 bidragsyderre får den til kr. 2995,-.  Kickstarter kampagnen løber indtil 31 maj 2016.

Link

CYKELPORTALEN