CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Edco 3ax pedals Edco 3ax pedals
Endelig en landevejspedal som gør tingene anderledes. De banebrydende landevejspedaler 3ax lanceres nu under Edco navnet. Edco 3ax pedals

 

Der er langt mellem noget banebrydende på området for landevejs klikpedaler. Men sidste år omtalte vi 3AX pedalen som blev søsat som kickstarter projekt. Interesssen var stor for denne landevejspedal med indbygget sideværts frigang i form af et patenteret system som tillader 4 graders sideværst frigang lagt oven i de traditionelle 9 graders vinkling de fleste almindelige pedalsystemer har. Projekcet er et joint venture mellem 3ax Cycling, Total Support Groud og Edco Engineering.

Edco-3ax-03

Pedalen i aluminium vejer 390 gram for et sæt. Akslen er udført i aluminium og er 54 mm lang. Stack højden er 12.5mm og pedalen beruger standard 3-bolt landevejsklamper. 3ax pedalenne produceres i Holland.

Edco-3ax-04

Edco blev grundlagt af Edouard Dubied og partner i 1867 i den lille by Couvet i Schweiz. Deres første cykelprodukter var Presta ventiler tilbage i 1902. Idag en high end producent af hjul og wattmåler.

Edco-3ax-01

Link

 

CYKELPORTALEN