CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Med foråret, er der kommet en ny spiller på det danske marked for el-cykler, - en spiller der vil frem i rækken.

Den nye danskdesignede el-cykel, E-Fly, er udviklet med henblik på at kunden får alt med, når købet foretages.

Derfor medfølger både lås med mulighed for tilkobling af ekstra wire, lygter for og bag samt bagagebærer med både klap og remme. Men det stopper ikke her! Der er fuld affjedring i både forgaffel såvel som sæde, styret kan justeres uden brug af værktøj og håndtagene er ergonomisk korrekt udformet. Det er med andre ord en el-cykel ud over det sædvanlige, som har holdt sit indtog.

Cyklen er specielt designet til det danske vejrlig, hvorfor der har været skrappe kravspecifikationer på isolering af ledningsnettet samt samling af cyklen. Siden efteråret 2008 er cyklen blevet testet af udvalgte forhandlere samt familie, venner og bekendte af medarbejdere hos importøren
C. Reinhardt, med henblik på at finde svagheder når cyklen udsættes for det danske vejrlig, når det er værst. Cyklen har dermed allerede været udsat for kulde, regn, slud og salt – og overlevede med bravur!

Forhandlerne af E-Fly el-cyklerne modtager alle speciel instruktion i servicering og fejlfinding.
Det er også hos din E-Fly el-cykel forhandler, du vil kunne modtage en lille folder med flere specifikationer på cyklen. Folderen kan fås fra midt i maj måned.

C. Reinhardt as

CYKELPORTALEN