CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Italienske Dynatek er et nyt cykelmærke i Danmark. Omkring  900 cykelryttere på hold rundt om i verden kører på Dynatek. Nogle af de største...

Italienske Dynatek er et nyt cykelmærke i Danmark. Omkring  900 cykelryttere på hold rundt om i verden kører på Dynatek. Nogle af de største Continentalhold i Italien kører Dynatek såsom Grassi Mapei og Italiens største Juniorhold Ambra Cavallini som har vundet VM 2 gange. En af de nye ryttere i folden er Danmarks nok største talent Sebastian Lander der blev Junior verdensmester på Bane i år!  Udover ham er den dobbelte Europamester i masterklassen Keld Fjord også sponsoreret af Italian Cycling og Dynatek i 2010.

Forbindelsen mellem Italien og Danmark ligger hos firmaets ejer af Italian Cycling – Iggy Franklin.  Igennem hans 7 år som cykelrytter i Italien (Toscana) har han fået en masse venskaber i cykelverdenen som efterfølgende er blevet til forretningsforbindelser i dag. Firmaet sælger kun italienske produkter, Såsom Gaerne cykelsko der blandt andre bruges af den nye verdensmester Cadel Evans. Dynatek (cykler), Salice (Cykelbriller), Velomann (Cykelcomputere + tilbehør), Tøj (DNA italico) og Ellegisport.

Historien bag Italian Cycling

Italian Cycling er grundlagt af Iggy Franklin på baggrund af passion til cykelsporten og cyklingens land – Italien. Iggy Franklin tog afsted som 16 årig til Italien og det blev til 8 års erfaring som cykelrytter i udlandet (7år i Italien og 1 år i Luxembourg). Idéen med Italian Cycling kan beskrives med få ord: At distribuere kvalitetsprodukter i stil, høj perfomance og med seriøs kundeservice! Alle mærker er 100% Italienske!

En stor del af Italian Cyclings filosofi er at skille sig ud fra andre firmaer ved bla. at sælge TOPklasse racercykler 100% håndlavet i Italien. At gå stik modsat de senere års priskrige og produktion af rammer på samlebånd i Taiwan, Kina og andre østlande. Med henblik på så store besparelser på produktionen først og fremmest i stedet for at lave cykler i kvalitet som det første for øje!  Der er en grund til at Ferrari producerer deres biler i Italien og ikke i østen. Historie, stil, design og klasse! Med øje for det unikke til kunderne!

Lidt om Dynatek

Derfor har Italian Cycling indledt et samarbejde med Dynatek.  En cykelfabrikant med over 30års erfaring der ligger i Padova i det nordlige Italien. de producerer racerstel for 10-12 andre cykelfabrikanter rundt om i verden, så erfaringen er enorm! Dynatek laver cykler 100% som kunden vil have det – alt lige fra at lave stel på mål til kunden til specielle ønsker såsom farve osv. Udover Cykler producerer Dynatek en serie af tilbehør ved navn TEC-parts – til cykler. Det er alt lige fra styr og flaskeholdere til lækre carbonhjul.

Dynatek har haft flere verdensmestre igennem årene i både U23 og Junior klassen. Den seneste er Sebastian Lander – nok det største talent i dansk cykling for tiden som Dynatek i samarbejde med Italian Cycling er begyndt at sponsorere. Det samme med den dobbelte Europamester 2009 i Masterklassen – Keld Fjord og Glud&Marstrands Juniorhold 2010.

Spodsbjergvej 131 Rudkobing
info@toscanaimport.dk

Link

CYKELPORTALEN