CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Dynamolys på vintercyklen Dynamolys på vintercyklen
Mens vestenvinden rusker i træerne, og minder helårs cyklisten om, at det atter er tid til lange bukser, skærme og cykellygter, bringer vi her... Dynamolys på vintercyklen

Mens vestenvinden rusker i træerne, og minder helårs cyklisten om, at det atter er tid til lange bukser, skærme og cykellygter, bringer vi her lidt overvejelser omkring dynamolys.

Specielt hverdagscyklister har gennem tiden kunnet nyde godt af dynamolysets fordele, da et stort antal dagligdagscykler idag standard er monteret med dynamo, så man slipper for besværet med udbrændte batterier og glemte lygter. Men også den sportslige cyklist kan nu finde modeller og tilbehør som kan bringe ham/hende lettere og mere bekvemt gennem den mørke tid.

Har du i forvejen en god vinterslæde, behøver du kun at udskifte forhjulsnavet med et dynamonav og anskaffe dig et par dynamolygter.  Se vores test af systemer her.

Vil du have en ny cykel til vinterbrug og de store eventyr med lys, er her et par forslag.

Breezer Doppler Team minder på mange måder om en moderne udgave af de fra tredserne klassiske franske Randeur cykler. Stålstel og 650B hjulsæt med stor volumen dæk. Hertil kommer metalskærme og naturligvis dynamolys af den fine slags fra Busch & Muller.

Er du mere til offroad gravel er den nye Ghost  Endless Road Rage med let kulfiber stel et bud. Den er standard monteret med dynamonav og USB tilslutning i styrcappen for valgfri tilslutning af lys og andre strøm krævende apparater. Du kan snart læse vores test af Ghost Endless Road Rage.

Endelig er der komplette hjulsæt til dem som selv vil sammensætte deres vinterracer. Hunt SuperDuru Dynamo Disc Wheels benytter det fremragende Son28 dynamonav som går for at være et af de meste effektive og letløbende på markedet.  Læs testen af hjulsættet her uden dynamo.

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN