CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Deltag i verdens sjoveste cykelløb Deltag i verdens sjoveste cykelløb
Jubilæumsudgaven af Brompton World Championships foregår i London den 1 august. Skal du med skal du være hurtig på tasterne. Tilmelding lukker den 7... Deltag i verdens sjoveste cykelløb

BWC-2015-03

Det er kun englænderne som kan finde på at lave et cykelløb for foldecykler hvor dresskoden er jakkesæt.  Det er 10 gang at det utraditionelle cykelløb afvikles udelukkende for ejere af den ikoniske lille foldecykel fra Brompton. Løbet er blevet en så stor succes er det har bredt sig til hele verden også Danmark hvor der sidste år blev afholdt DM i Brompton.

Denne sommer foregår løbet i centrum af London som en del af cykel eventen Prudential Ride London Grand Prix, der strækker sig over hele weekenden. Brompton løbet er et af mange og foregår lørdag den 1 august kl. 17. Der afholdes også cykelløb for racercykler og desuden er der en stor cykelsudstilling. Så der er rigeligt at se på i den engelske metropol.

BWC-2015-04

For at kunne opretholde en tilstrækkelig sikkerhed og hensyn til den øvrige trafik i millionbyen, er deltager antallet i år begrænset. Så hvis du skal med er det nok en god ide at skynde sig.
Selvom der først og fremmest er skæg og ballede er det alligevel en konkurrence hvor der kan dystes i forskellige dicipliner, solo eller som gruppe,  afhængig af køn, alder og påklædning. En sjov ting er den flyvende start hvor deltagerne skal løbe fra startlinien hen til deres cykel og folde den ud. Her kan hentes afgørende sekunder. En øvet Bromptonnaut kan folde cyklen på mellem 5 og 10 sekunder.

BWC-2015-02

Sidste år blev det danske hold Red Head White Legs nr 3 i holdkonkurrencen. Har du lyst til at være med på deres hold kan de kontaktes her.

Tilmelding til løbet kan gøres her og indend en 7 april 2015,

Link

CYKELPORTALEN