CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Efter Digital Worldbike (opdateret) Efter Digital Worldbike (opdateret)
Fuld adgang til Digital WorIdbike til udgangen af april måned. Nyt virtuelt show vil blive lanceret i løbet af sommeren Efter Digital Worldbike (opdateret)

Opdateret: Den 31 marts løb den første Digitale Worldbike af stablen med succes. Fordelt på tre områder var der i løbet af dagen live videoindlæg fra 24 forskellige foredragsholdere. Alt indhold på konferencen er stadig tilgængeligt indtil udgangen af april måned, for dem der i ro og mag vil se alle indlæg i  eget tempo. 

I disse for verden udfordrende tider, syntes timingen rigtigt, så der er allerede en ny kommende virtuel messe i støbeskeen til afholdelse i løbet af sommeren. Mere info følger her på kanalen…

I disse Corona tider hvor  vores bevægelsesfrihed er stærkt indskrænket, må der tænkes nyt. Det gælder naturligvis også cykelbranchen og cykeludstillinger.

Digital Worldbike er en virtuel cykel konference og udstilling. Den løber af stablen idag fra kl. 13 til 19 og det er gratis at deltage. Du kan logge in med email, Google, Facebook eller Strava konto.

Selveste Jens Voigt vil guide dig gennem konferencen og gennem de virtuelle udstillingshaller.  Følgende brands og organisationer er tilstede:

Du finder det udførlige program med mange spændende indlæg, bl.a fra dansk Cyklist Forbunds Direktør Klaus Bondam kl 14.30. Se mere på nedenstående link, hvor du også kan tilmelde dig.

Link

CYKELPORTALEN