CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

De Rosa Protos 2017 De Rosa Protos 2017
Teknisk og designmæssigt er intet overladt til tilfældighederne på den nyeste udgave af den ædle italiener ! De Rosa Protos 2017

De Rosa top landevejsracer har undergået flere forbedring i 2017 udgaven. Protos aerodynamik har gennemgået en ultimativ optimering. Skrårøret er mere fladt, og sadelpinden er dråbeformet som på SK Pininfarina.
Og med en reduktion i rørsektionen er det lykkes at opretholde samme uforlignelige stivhed, så den nye Protos er blevet 20% lettere end sin forgænger.

De Rosa anvender fire forskellige typer høj-modul carbon fibre i konstruktionen med hver deres unikke features. Det betyder, at rammens opbygning er superoptimeret, alt efter om det er maksimal stivhed eller absorbering, der tilstræbes i de enkelte områder.

Resultatet er en meget stiv ramme med en STW-værdi (stivhed contra vægt), der er 35% højere end konkurrenternes toprammer, men hvor det samtidigt er lykkedes at bevare den kørekomfort, der er brug for på de lange ture.
Så både professionelle cykelryttere og motionister vil med den nye Protos opleve køreglæde og teknisk ydeevne, der vil have stor indflydelse på deres egne præstationer.

Og naturligvis er Protos designet med en indvendig kabelføring med meget elegante ind- og udgange.

Protos er designet til at imødekomme behovene hos den virkelige cykelfeinschmecker. Takket være dens elegance og sjæl – for hvilke De Rosa er kendt – er Protos et ”must have” og en drømmecykel for enhver rytter.

Protos tilbydes customized med både Sram, Campagnolo og Shimano geargrupper på www.derosa.dk.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN