CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

De Rosa markerer 2010 med et “come back” af et historisk navn. Merak er tilbage – men denne gang i en meget iøjenfaldende carbon...

merak01
De Rosa markerer 2010 med et “come back” af et historisk navn. Merak er tilbage – men denne gang i en meget iøjenfaldende carbon udgave. Den nye Merak er fremstillet af et nøje udvalgt mix af carbon med henblik på at forbedre de mekaniske egenskaber og dermed også udførelsen af rammen. Resultatet er en unik letvægts ramme, med et fremragende aerodynamisk udseende.

Rytteren har, ligesom ved King3 RS rammen, mulighed for at vælge mellem en traditionel boks eller den nye BB30 oversize boks og 1 1/8 styrfittings eller de nye oversize 1 ½ hvor det er muligt at bruge “oversize” forgaffel beregnet til det.

Merak er med sin oversize konstruktion af både kronrør, skrårør og krankboks en ekstrem stiv ramme, og har en høj modstandsdygtighed overfor træthed. Skrårøret har samtidig den funktion, at det skjuler kablerne, der løber i en fordybning på undersiden af røret.
Dens aerodynamiske, integrerede sadelrør med den elliptiske sadelpind, kan justeres fra 0 – 25mm.

merak02
Den nye Merak er har det rette grafiske udtryk med elegant farveskemaer. Der er tale om et sandt mesterværk, genskabt af en italiensk familie der elsker deres håndværk. Merak er en ramme på vej mod ny storhed…

Prisen er 24.999 for en løs ramme.

Læs og se mere her

CYKELPORTALEN