CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

David Millar lægger navn til cykeltøj, en racercykel og noget som kan foldes… David Millar lægger navn til cykeltøj, en racercykel og noget som kan foldes…
Komplet cykelgarderobe fra David Millar... David Millar lægger navn til cykeltøj, en racercykel og noget som kan foldes…

I mængden af cykeltøj skal de “gamle” brands hele tiden finde på nyt eller rebrande sig selv. En af måderne kan være at lade en cykelhelt lægge navn til.

CHPT3 lyder anderledes, men er såmænd tøjmærket Castelli som står bag David Millars tøjmærke. Flot design, ingen tvivl om det, og mange produkter med mere Casual snit, men reelt set ikke rigtigt noget nyt under tøjsolen og endnu en spiller på et i forvejen overfyldt marked.

Brompton som ellers havde god opmærksomhed på Eurobike med deres bud på den elektriske udgave af foldecyklen, har for blikfangets skyld lavet en særlig CHPT3 udgave af Brompton folderen, naturligvis i matchende farver og “race” style.

Endelig har Factor Bikes lidt mere traditionelt, lavet en matchende udgave fra deres program.  Som forventet betaler du for at få DM initialer og farver på din nye cykelgarderobe, både på soft og hardware siden.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN