CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Danske cykelmesser sadler om Danske cykelmesser sadler om
Cykelmessen i Vejle siger farvel til publikum. Cykelsportsmessen flytter til Fredericia mens Copenhagen Bike Show bliver men udvider cykelmangfoldigheden med en mængde spændende udenlanske... Danske cykelmesser sadler om

danskecykelmesser02

Taget i betragtning at vi kun er godt 5 mill i lille dannevang, er det set med internationale øjne ret pænt at vi har hele fire cykelmesser. Men selv om det jo går ufattelig godt og “alle” cykler , er der alligevel nye tider på vej for den cykelglade forbruger.

Mens verdens største cykelmesse Eurobike fremover vil satse endnu mere på den købedygtige slutbruger med hele to festivaldage, vælger Cykelmessen i Vejle som hidtil har haft en´publikumsdag om lørdagen, fremover udelukkende at koncentrere sig om forhandler/indkøbsledet. Messen foregår over tre dage fra den 16-18 september men er kun åben for forhandlere og andre som har gyldig hjemmel.

Læs mere om cykelmessen i Vejle her

danskecykelmeser04

Forbrugerne ja du ved nok, os som køber de kære cykelprodukter må derfor fremover sætte deres  lid til de to tilbageværende, Cykelsportsmessen og den nylig ankomne Copenhagen Bike Show.

Det tveæggede sværd Cykelssportsmessen har hidtil haft pæn succes med østmessen i november måned i Roskilde  mens det har knebet lidt mere med at fange interessen hos jyderne (vest). Derfor flyttes jydeudgaven nu fra det “mørke” Kjellerup til det mere centrale Fredericia, hvilket øjensynligt er afledt af at Cykelmessen i Vejle lukker for publikum.  Den “nye” messe i Fredericia er i dagene 26-27 november.

Læs mere om Cykelsportsmessen her

danskecykelmesser01

Copenhagen Bike Show er dog stadig efter vores opfattelse den cykelmesse der har det største potentiale, til at blive en messe som kan måle sig med de bedste internationale messer alene i kraft af sin placering i København. Omgivelserne i de flotte og historiske lokomotivhaller, samt at det indtil videre er lykkedes at tiltrække udstillere der mere afspejler bredden og mangfoldigheden i det at cykle andet end cykelsport.
Copenhagen Bike Show åbner portene den 11 til 13 marts.

Læs mere om Copenhagen Bike Show her

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN