CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Dansk-Islandsk hurtigløber Dansk-Islandsk hurtigløber
Ny letvægts Antilope Pronghorn hardtrail med den epokegørende Lauf fjederforgaffel. Dansk-Islandsk hurtigløber

Pronghorn-Hardtrail-lauf-01

Pronghorn har navn efter en antilopeart der er kendt for at kunne løbe op til 70 km i over en time. I sandhed naturens langdistance hurtigløber der kan udmanøvrere en Gepard, har passende lagt navn til Pronghorn Bikes, der for alvor kom på alle internationale mountainbikers læber da de lancerede deres fuldtaffjedrede mountainbike Pronghorn PR6-XC, hvis affjedringsprincip statig er lige aktuelt og teknologisk på forkant i 2015.  Cykelportalen var ved lanceringen blandt de første til at teste denne fremragende fuldtaffjedrede mountainbike hvis affjedringsprincip stadig holder skansen i forhold til konkurrenterne.

Men Pronghorn har også både racercykler og hardtrail mountainbikes i programmet. For dem som vil have en hurtig konkurrencepræget hardtrail under de magiske 8 kg, har Pronghorn nu udstyret deres 27,5 ” og 29″ hardtrail kulfiberramme med seneste udgave af den specielle islansk udviklede Lauf Forgaffel som i Boost udgaven kun vejer godt 1000 gram.

Pronghorn Lauf kombinationen kommer på markedet omkring årsskiftet til en pris på kr. 39.999,-  med en komplet SRAM X01 gruppe og Pronghorn kulfiber hjulsæt.

Lauf-Fork

Vi har haft lejlighed til at teste Lauf gaflen monteret på Specialized Stumpjumber X29, og denne kombination sætter alvorligt spørgsmålstegn ved om man overhovedet har brug for mere affjedring, når det skal gå rigtig stærkt. Glæd dig til at læse testen…

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN