CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Dansk cykelproducent lancerer elbil koncept Dansk cykelproducent lancerer elbil koncept
Biomega SIN er det danske designteams bud på en elbil som vises i disse dage på Shanghai CIEE Trade Fair Dansk cykelproducent lancerer elbil koncept

I årevis har vi set bilbranchen lancere temmelig fremsynede bud på cykelrelaterede produkter, men at en cykelproducent nu viser en elbil koncept, er lidt af en overraskelse.

Det er aldrig let at være profet i sit eget land, så naturligvis er danske Biomega mere kendt i det store udland for deres meget stilrene og typisk skandinavisk prægerede cykelprodukter.

Biomega SIN har som sine tohjulede søskende fået navn efter en af de store internationale metropoler. I dette tilfælde Singapore. Biomega SIN er ikke en bil i traditionel forstand men derimod vores bud på lidt af et paradigme skift på den måde vi i fremtiden skal transportere os rundt i byen, hvor SIN er den største og Biomega cyklerne de meste kompakte. SIN er eldrevet og en åben platform med fri tilgang for de fire passager.

I pressemeddelsen udtaler Jens Martin Skibsted: “Biomega adheres to the less-is-more approach of Scandinavian design standards. SIN creates a new open-wheel vehicle typology that allows for a flat floor and easy maneuvering in tight urban spaces, while the invention of a fascia window maximizes road view. Through the resulting uncluttered interior, the car rejects superfluous styling in favour of low cost, comfort and sustainability.”

Det bliver spændende at følge den udvikling og om Biomega bliver en del af den.

Link

 

CYKELPORTALEN