CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Danmarks Indsamling 2021 Danmarks Indsamling 2021
Flügger Danmarks Stafetten bliver i 2021 gennemført for tredje gang, og der venter deltagerne syv spændende etaper med start i Roskilde den 31. januar... Danmarks Indsamling 2021

Danmarks Stafetten kører anden etape af Tour de France i 2022.  Danmarks Stafetten, med Flügger som hovedsponsor,  bliver i 2021 gennemført for tredje gang. Ud over en formodentlig temmelig kold og blæsende omgang,  venter der deltagerne syv spændende etaper med start i Roskilde den 31. januar 2021 og afslutning i Viborg under det store indsamlingsshow på DR TV den 6. februar.

Fotos: GripGrab / Martin Paldan

”Vi cykler de syv etaper som en oplevelsestur, hvor alle kan cykle med, og vi kommer gennem nogen af de skønneste egne i Danmark, hvor vi primært cykler på grus og skovveje. Vi skal kæmpe med og opleve den danske vinters udfordringer på godt og ondt. Det kan blive høj sol og frost, snestorm, sidevind, modvind og medvind, tørvejr, regnvejr – kort sagt dansk vejr, når det er bedst,” siger Ole Egeblad, der er arrangør.

På trods af den noget barske tid på året venter der deltagerne en helt unik cykeloplevelse. Hver etape vil have en varighed på 3-4 timer, bortset fra Tour-etapen Roskilde-Nyborg, som forventes at tage godt seks timer. Der cykles gennem nogle af de smukkeste og mest udfordrende steder i Danmark.

Specielt første etape bliver episk. Vi skal sammen gennemkøre den anden etape for den danske Tour de France-start i 2022. Etapen går fra Roskilde til Nyborg – men vi afslutter i Korsør. Det bliver ca. 170 km. med en masse højdemeter og en helt unik smuk tur.

Syv etaper
31. januar: Tour Etapen Roskilde – Nyborg (Korsør)
1. februar: Svendborg – Odense
2. februar: Kolding – Gram
3. februar: Esbjerg – Nymindegab
4. februar: Nymindegab – Ringkøbing
5. februar: Vejle – Skanderborg
6. februar: Randers – Viborg (Live-ankomst under det store DR-Indsamlingsshow)

Hvem kan deltage?

  • Alle virksomheder der bidrager med +50.000 kr. til Danmarks Indsamling kan stille med tre deltagere pr. etape
  • Man kan selv vælge om man kører én etape eller flere
  • Kun 30 deltagere per etape, og pladserne ”sælges” efter først til mølle-princippet. For deltagelse, kontakt: erhverv@danmarksindsamling.dk

Følg med på stafettens officielle Facebook side her.

Om Danmarks Indsamling
Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå nogle af FNs verdensmål. Danmarks Indsamling 2021 skaber håb for coronakrisens børn, for selvom konsekvenserne af pandemien er fatale for alle verdens mest udsatte, er de mindste ofte de største ofre.

Om Flügger Danmarks Stafetten
Flügger Danmarks Stafetten er Danmarks Indsamlings cykelevent for virksomheder, der støtter Danmarks Indsamling med +50.000 kr. se mere her 

Yderligere information

  • Ole Egeblad, arrangør – tlf: 21130075
  • Stig Fog, projektleder Danmarks Indsamling – tlf: 23674204

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN