CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Danmarks første cykelmesse flytter ud under bøgetræerne Danmarks første cykelmesse flytter ud under bøgetræerne
Cykelsportsmessen og Lejreborg Livstilsmesse slår sig sammen om Danmarks første cykelmesse flytter ud under bøgetræerne

Ingen tvivl om at hvis cykelbranchen skal bredere ud og nå det ikke cykel brugende publikum, må der tages alternative midler i brug. Det gør den danske cykelgrossist Marker Scandinavia der står bag en af landets første cykelmesser nu.

Cykelsport er blevet synonym med ordet livsstil for rigtig mange danskere, hvorfor der ikke er noget mere naturligt end at forene de to og føre cyklen tilbage til dens rette element – ude blandt grus, bakker og fri luft.

Cykelsportmessen slår sig sammen med Ledreborg Livstilsdage til årets helt store udendørs arangement i Kristi Himmelfartsferien 26 – 29 maj 2022

Ledreborg Livstilsdage og Cykelsportsmessen samler det allerbedste fra cykelsporten med produkter, tips og trends fra emner som have, bolig, Gastronomi, kunst, design, outdoor og sundhed, i et unikt mix for både børn, unge og voksne af begge køn.

Kombineret med mange spændende aktiviteter, herunder mountainbikeløb for både de uerfarne og garvede cykelryttere, forventes de to arangementer tilsammen at tilstrække op mod 10.000 besøgende pr dag.

Salg af stande er allerede igang, og billetsalg af entrébilletter og startnumre åbner meget snart.

For priser og booking af stand rettes henvendelse til info@cykelsportmessen.dk eller på telefon 70228075.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN