CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hele ideen med en foldecykel er at kunne transportere og opbevare den så let som muligt. Men for at gøre dette kan det ofte...

Hele ideen med en foldecykel er at kunne transportere og opbevare den så let som muligt. Men for at gøre dette kan det ofte være en fordel med nogle hjælpe midler i form af tasker.  Dahon har brugt megen tid på at finde ud af hvordan en typisk Dahon kunde bruger sin cykel.

Det har udmøntet sig i tre forskellige tasker som hver især opfylder sit behov.

Body Bag
En fuld sammenfoldet cykel er typisk firkantet sin udformning. Men det er ikke altid men mest hensigtsmæssige form når cyklen f.eks skal anbringes i et skab, under en seng eller bag et forhæng.  Her en an aflang og flad udformning meget bedre.   Cyklen skal ikke sammenfolden men kun have sænket saddelpind og styr, hvorefter denkan trilles ind i posen, som endda kan hænges på en krog i klædeskabet.

Stow Bag
Denne taske er ekstra forstærket og foret for at yde god beskyttelse under transport og opbevaring. Den er udført i kraftig 1800 dinier polyster . Der medfølger en kraftig skulderrem og den fås i to størrelser som passer til de fleste Dahon modeller.

Carry On
Mange steder er cykler kun tilladt at tage med i busser og tog hvis de er pakket ind.  Carry On er en let og kompakt overtrækspose som kan rulles sammen til en kompakt sandwich, der sidder i en fiks saddeltaske på cyklen når den ikke er i brug.

Priser og leverings tidpunkt i Danmark er endnu ikke kendt.

CYKELPORTALEN