CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Dårligt nyt for cykeltyve Dårligt nyt for cykeltyve
SkunkLock er en bøjlelås med indbygget tåregas som frigives når nogen forsøger at skære låsen op med en vinkelsliber. Dårligt nyt for cykeltyve

dsc_0195-edit

SkunkLock er et af den slags produkter som ikke burde være nødvendig og som indirekte er affødt af folks ligegyldighed, når de er vidne til et cykeltyveri og ordensmagtens manglende resourcer til at sætte effektivt ind mod cykeltyveri.

ALLE bøjlelåse uanset hvad fabrikanterne lover kan skæres op med en vinkelsliber på få sekunder. Derfor er folkene bag SkunkLock kommet op med ideen at indkapsle tåregas i låsen som frigives hvis nogen forsøger at skære den op.

Selve låsen er helt traditionel i hærdet stål med udskiftelige nøgler og grafikken skulle give tyven en indikation af at han nok bør holde sig væk.  Produktet er endnu på prototypestadiet og søger midler til at starte produktion via Crowdfunding. De har allerede nået deres finaseringsmål men kampagnen der løber endnu 24 dage. Har du penge og mod til at udsætte cykeltyvene for en gang tåregas, kan du støtte dem her.

Link

 

 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN