CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cyklistforbundet søger ny Direktør Cyklistforbundet søger ny Direktør
Danmarks interesse organisation for ALLE cyklister søger ny Direktør til tiltrædelse 1 oktober 2022 Cyklistforbundet søger ny Direktør

Efter otte år i spidsen for den tohjulede interesse organisation Cyklistforbundet, forlader Klaus Bondam direktørposten. Han vil fremover koncentrerer sig om sit folketingskandidatur for de Radikale. Cyklistforbundet søger derfor hans afløser Vi bringer stillingsopslaget her:

Danmark har brug for flere cyklister. Danske cyklister har brug for bedre forhold. Cyklistforbundet arbejder for at gøre cyklen til det oplagte og trygge valg i hverdagen for alle, for flere cykelvenlige beslutning på lokalt, regionalt og nationalt plan og for at bruge cyklen som løftestang til et grønnere, sundere og sjovere Danmark. Vi søger en direktør til at stå i spidsen for forbundets sekretariat i København.

Du har som vores nye direktør flere års ledererfaring herunder erfaring med strategisk organisationsudvikling og personaleledelse. Du har økonomi- og forretningsforståelse og kender til institutionel og privat fundraising. Du formår at fastlægge konkrete organisatoriske samt politiske mål og kan sikre, at der følges op med handleplaner på de prioriterede indsatsområder.

Som visionær og konkret tænkende leder formår du at se, hvor Cyklistforbundet som civilsamfundsorganisation befinder sig i dag. Du kan implementere forbundets kommende strategi og sikre den udvikling, som er nødvendig for, at Cyklistforbundet også fortsat er en respekteret aktør og fortaler for, at vi skal cykle os til sundere liv, bedre byer samt en grønnere og mere bæredygtig verden.

Du har en stærk forståelse for civilsamfundets rolle og ansvar, har respekt og forståelse for det frivillige arbejde i en medlemsorganisation og en vilje til at sikre, at Cyklistforbundet rækker ud til både unge og voksne og rummer den måde, som et samfundsengagement kommer til udtryk i dag. Du kan tænke udvikling og handleplaner også i det medlemsorganisatoriske rum og kan geare organisation inkl. de ca. 50 lokale afdelinger og repræsentanter samt sekretariatet til at understøtte de strategiske målsætninger, som det årlige landsmøde og hovedbestyrelsen fastlægger.

Du er som person lyttende og dialogorienteret og kan internt skabe medejerskab og arbejdsglæde og eksternt fungere som netværker og velkommunikerende talsperson. Du har politisk tæft, kan begå dig i det politiske rum og søger alliancer og samarbejder med eksterne samarbejdspartnere.

Overordnet handler opgaven over de kommende år om at få flere til at cykle mere i hverdagen, skrue op for den folkelige opbakning til cykelsagen og konsolidere økonomien i Cyklistforbundet.

VI TILBYDER:
– Et job i en organisation med ambitioner
– Et job med mening, hvor du kommer til at spille en vigtig rolle i at presse på en samfundsmæssig udvikling henimod et mere cykelvenligt Danmark.
– En bred kontaktflade, når du arbejder med store samfundsmæssige dagsordener som grøn omstilling, folkesundhed, bedre byer, mindre trængsel og renere luft
– En engageret medarbejdergruppe

Ansøgningsfrist den 30. juni 2022
Opstart gerne den 1. oktober 2022

Hele stillingsopslaget findes her

CYKELPORTALEN