CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelverdenens nye folkevogn Cykelverdenens nye folkevogn
Hvem siger at det kun er den etablerede cykelbranche som kan tilbyde fornuftige og fremsynede cykler. Ikea Sladda er en skandinavisk systemløsning. Cykelverdenens nye folkevogn

Cykelmedier flest er gode til at kåre de dyre eksotiske cykelprodukter og ofte indenfor egne rækker. Men et produkt der fortjener stor ros og omtale er IKEA nye cykel systemløsning SLADDA, der tilbyder alt det man som prisbevist cykelforbruger egentlig burde forvente fra den etablerede cykelbranche. Flot design, stor funktionalitet, attraktiv prissætning og en stor matchende ekstra udstyrspakke.

Basis cyklen en unisex model i modehvid med noget for prisklassen ret unikt nemlig bæltedrev. Cyklen er monteret med automatgear og 26 ” dæk og den har metalskærme. Udstyrspakken er omfattende og matcher helt det stramme skandinaviske design lige fra cykelkurven som monteres på stellet, ikke på styret, Tak Ikea !  Bagagebærer og forskellige tasker og lås er en del af tilbehørspakken.

Toppen af kransekagen er en anhænger der sætter nye standarder for den prisklasse.  Basis koster cyklen godt 4500,- men der kan spares yderligere 1000 kr hvis man opretter et Family medlemskab.

Ikea har tilbudt at låne os en cykel til test som vi vil vende tilbage til i løbet af foråret.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN