CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykeltrailere til de firbenede Cykeltrailere til de firbenede
Tre kæledyrstrailere fra Burley, Bark Ranger, Bark Ranger XL og den nyligt tilkomne og strømlinede Tail Wagon. Cykeltrailere til de firbenede

Burley er et veletableret navn blandt producenter af cykeltrailere til transport af børn og gods. På Eurobike viste de deres nyeste produkt i deres program af  cykeltrailere til kæledyret.

Skal dine husdyr have en pause, har Burley flere løsninger til at spænde efter cyklen

Burley har hjulpet folk med at gøre mere på cykel siden 1978. I mere end 40 år har Burley etableret et ry for gennemtænkt design, streng testning af deres kvalitets produkter.

Burley har udvidet deres linje af produkter designet til at hjælpe folk med at tage deres kæledyr med på turen. Den nye kæledyrslinje består af  tre cykelanhængere til kæledyr og et udvalg af tilbehør, så folk kan tilpasse deres trailere så den  passer til deres cykelstil og behov.

De tre kæledyrstrailere er Bark Ranger, Bark Ranger XL og den nyligt strømlinede Tail Wagon. Den helt nye Bark Ranger cykelanhænger og klapvogn er designet til ultimativ kæledyrskomfort og kan klare  kæledyr op til 34 kg. Den har flere oprullelige lynlåsdøre så den kan rumme kæledyr af forskellig størrelse. Det medfølgende 1-hjulet klapvognssæt og integrerede parkeringsbremse.

Bark Ranger XL er designet til at de store hunde også kan nyde en cykeltur. Det inkluderer alt de samme funktioner som i Bark Ranger, men i en større størrelse til at rumme hunde op til 45 kg. Den store bagside bagklap gør på- og aflæsning enkel, og det foldbare design giver mulighed for nem opbevaring.

Tail Wagon er en cykel-only trailer designet til nem af- og pålæsning, hurtig rengøring og
maksimal holdbarhed. Den holder hunde op til 34 kg og har en robust ramme, rummeligt interiør og
mesh-vinduer for at holde kæledyrene komfortable og sikre.

Link

CYKELPORTALEN