CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelportalen på Eurobike Cykelportalen på Eurobike
Cykler, cykler og cykler i en uendelighed fra verdens største cykelmesse... Cykelportalen på Eurobike

Så er det igen tid for den store internationale messe, Eurobike smukt beliggende ved Bodensøen. Som altid er Cykelportalen tilstede og vil rapportere med de alleførste nyheder allerede dagen før dagen, med de første produktpræsentationer og spændende nyt fra de to konferencer ECF Smarter Cycling og Bike Europe Omni Channel. Læs mere her

Selvom rigtigt mange af de helt store udstillere i år brillerer med deres fravær, er der langtfra manglende nyheder at berette om, og en mængde nye innovative brands fylder de ledige udstillingsarealer.

Blandt nogle af de produkter vi ser frem til at kikke nærmere på, er det nye norske   gearnav Kindernay, ContiTech og Fallbrooks nye integrerede motor og automatgear og ikke mindst den islandske Lauf gravelcykel. Et godt bud på et liv uden bil står Tern for med deres nye GSD hybrid.

Elcykler og elektronik kommer uden tvivl til at fylde meget iår, ikke mindst med nye motorløsninger og smart connectivity. Elcykler bliver lettere og letter og begynder langsomt at tage udseende som almindelige cykler.

Focus Bikes præsentere deres 3 i 1 ramme til cross, grave og race med aftagelig motor.  Bilindutrien har for længst fået øje på elcyklens potentiale. En i italiensk foldblods model på kun 8,7 kg skal nok vække opmærksomhed.

Link

 

 

CYKELPORTALEN