CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelnyt fra de store Cykelnyt fra de store
2020 cykler fra Cannondale, GT, Koga og Specialized. Se billeder af de nye modeller Cykelnyt fra de store

De tider hvor man som nyhedshungrende cykelreporter kunne klare det meste på Eurobike, er desværre endgyldigt forbi. Denne sæson har vi været vidt omkring og skyde billeder af nogle af de store brands 2020 nyheder.  I første omgang kun billeder som senere vil blive fulgt op af mere dybdegående artikler og omtaler af de mest betydende nye produkter.

Cannondale holdt deres egen præsentation i Østrig, hvor de sidste dage havde premiere på deres nye HabitNEO Moterra E-MTB’er.  Se Cannondale billedgalleriet fra messen her.

Det stopper ikke her, Cannondale har senere på ugen inviteret os til Amsterdam til endnu en produktpræsentation. Stay tuned…

GT (Gary Turner) har de senere år levet et stille liv på det danske marked. Efter at Ebsen Bikes har overtaget agenturet vil der forhåbentlig komme øget fokus på deres fine produkter. Se GT billedgalleriet her.

Koga holdt forhandlerdage i Odense sammen med de øvrige danske brands i Accell gruppen. Se alle de nye Koga cykler her.

Specialized holdt i år en lukket forhandlermesse i Roskilde som i weeekenden blev åbnet for publikum. Se den enorme Specialized 2020 cykelsamling her.  Stay tuned for flere nyheder og test fra de fire store brands.

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN