CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelgear.dk bliver nordens største cykel og reservedelslager Cykelgear.dk bliver nordens største cykel og reservedelslager
Cykelgear.dk flytter og udvider butik fra 200m2 til 800m2 og lager fra 1800m2 til 14.000 m2 Cykelgear.dk bliver nordens største cykel og reservedelslager

Cykelgear-domicil-ny

Cykelgear.dk flytter og udvider butik fra 200m2 til 800m2 og lager fra 1800m2 til 14.000 m2. Efter blot tre år på den nuværende adresse i Hadsund må pladsen desværre erkendes at være for trang.

Vi har været rigtig glade for at være i Hadsund, udtaler Erik Buus Larsen fra Cykelgear.dk. Efter længere tids søgen har vi desværre måtte sande, at vi ikke kunne finde store nok lokaler i Hadsund, som var egnet til os.

Virksomheden flytter både lager og butik til Terndrup; det nye domicil er bedst kendt som ”Det gamle Karl Molin”

Samtidig med flytningen indføres delvist automatiseret lager, for fortsat at kunne sikre markeds bedste leveringshastighed og sikkerhed.

Bygningerne i Hadsund sættes derfor til salg/leje. Erik Buus Larsen fra Cykelgear.dk ligger ikke skjul på, at hvis der skulle være nogen, som har en god ide til, hvad bygningerne kan bruges til, så hører han gerne om det, og vil ikke udelukke, at medfinansiering på den rette ide kan være muligt.

Endelig tidsplan er endnu ikke fastlagt, men flytningen forventes at ske omkring påsken 2016.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN