CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelekspert til webshop-kundecenter Cykelekspert til webshop-kundecenter
Danmarks største internetshop søger cykelekspert til kundecenter Cykelekspert til webshop-kundecenter

En af Danmarks største cykel internetbutikker søger ny medarbejder:

Ved du alt om cykler? Har du erfaring fra cykelværksted, cykelbutik, eller anden teknisk cykelbaggrund? Så har vi et spændende job til dig i Kundecentret hos Cykelgear. Her kan du blive en del af et team der hver uge hjælper hundredvis af kunder med svar på deres spørgsmål vedrørende cykler, reservedel og tilbehør.

Om Cykelgear A/S
Cykelgear er Danmarks førende webshop for cykler, cykelreservedele og cykeltilbehør, og har trofast serviceret det danske cykelfolk siden opstarten i 2007. Cykelgear er placeret i Terndrup, mellem Aalborg og Randers, og råder over 800 m2 butik og 15.000 m2 kontor/lager. Cykelgear har over 40 medarbejdere, og driver webshops i Danmark, Sverige samt via en engelsksproget international webshop. Der er fart over feltet hos Cykelgear hvor der årligt sendes over 300.000 pakker ud til glade kunder i Danmark, Sverige og resten af Europa.

Om jobbet
Hverdagen i Kundecentret hos Cykelgear er meget dynamisk, og det er vigtigt at kunne holde flere bolde i luften. Vi ønsker at holde et højt teknisk niveau, så vi kan hjælpe kunderne med deres spørgsmål om cykelreservedele, og give anbefalinger til deres cykelprojekter. Du vil indgå i et kundeserviceteam på i alt 6 personer. Det fælles mål er at kunderne får den bedste oplevelse, både før købet med rådgivning, og efter købet hvis der er reklamationer eller spørgsmål til leveringen.

Vi forventer at du
Har stor erfaring med cykler, f.eks. med en baggrund som uddannet cykelmekaniker
Kan være fleksibel i en arbejdsplan der i hverdage dækker tidsrummet kl. 8.00-18.00, og med mulighed for vagter aftener og weekender
Er effektiv, bevarer roen under pres, og kan udstråle smil og troværdighed gennem telefonen
Er serviceminded, og kan vende negative dialoger til positive kundeoplevelser
Er en teamplayer der i samarbejde med resten af afdelingen løser dagens opgaver
Er vant til at arbejde med webbaserede systemer til behandling af kundehenvendelser og ordrer
Har kundeserviceerfaring, f.eks. fra arbejde i webshop
Har erfaring med det svenske marked, og et grundlæggende svensk ordforråd

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer. Løn tilbydes efter kvalifikationer, og virksomheden har firmapensionsordning.

Vi er et ungt team og der vil være god mulighed for at deltage i sociale arrangementer, derudover tilbydes muligheden for at tilslutte sig husets frokostordning.

Du kommer til at sidde på hovedsædet i Terndrup.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er søndag d. 8. december 2019, med forventet opstart den 1. februar 2020.
Søg jobbet online via Jobindex her. Ansøgningerne behandles løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Ved uddybende spørgsmål kan daglig leder Kasper Buus Larsen kontaktes på telefon: +45 60 70 82 83.

CYKELPORTALEN