CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelbrand fra Bulgarien Cykelbrand fra Bulgarien
Drag er et betydende cykelbrand med udvikling og produktion Bulgarien. Nu vil de prøve lykken på de toneangivende Europæiske markeder. Cykelbrand fra Bulgarien

Det vesteuropæiske cykelmarked domineres af en række meget store firmaer der tilbyder hele paletten af cykler og cykelkomponenter der på den måde prøver at fastholde cykelhandleren og i sidste ende også dig som cykelforbruger til kun til deres produkter og serviceydelser. Men det sker så også lidt på bekostning af en høj prissætning og manglende valgfriheder, der ikke gavner slutforbrugeren. Heldigvis findes  der masser af alternativer for de forbrugere og forhandlere som gerne selv vil have friheden til at vælge.

Specielt de østeuropæiske brands er i disse år helt fremme i cykelskoene med spændende alternative produkter til yderst attraktive priser der hverken design eller kvalitetsmæssigt lader noget tilbage i forhold til de “gamle”

Drag Bicycles er et af de mest betydende cykelmærker på hjemmemarkedet Bulgarien. Med en program på mere end 60 forskellige cykelmodeller er der en del at vælge imellem.

Drag Bicycles var tilstede på EuroBico og vil også deltage på Eurobike til september hvor de viser særligt udvalgte nøgleprodukter  tilpasset det kræsne vesteuropæiske marked.

Celera Mho er Drags bud på en let eRoad racer byggende på Mahle navmotoren. I standard trim vejer den lige under de  12 kg , men Plamen Gantchev,  Business Develpment Manager hos Drag godtgjorde at de arbejder på en ny topmodel hvor vægten kommer ned omkring de magiske 10 kg. Stel og forgaffel i kulfiber og en vejl. udslagspris på godt kr. 41.000,-

Sterrato er en række gravelbikes både i kulfiber og aluminium. De fås i forskellige udstyrsvarienter og med Shimano GRX. Vægten er 10,5 kg og prisen lander på de godt kr. 15.000,- Endelig viste de også et par elcykler og en topklasse fuldaffjedret mountainbike.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN