CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykel Rundt om Tissø Cykel Rundt om Tissø
Superbrugsen, Team Rynkeby og Vestsjælland Cykelmotion arrangerer hyggeligt cykelløb omkring Tissø lørdag den 28 maj 2016. Løbene har forskellig længde og startsteder. Cykel Rundt om Tissø

TissoeRundt02

Løndag den 28 maj kan du opleve den smukke natur på Vestsjælland. Cykelløbene har forkellige startsteder og længder. Gørlev, Svebølle og Høng arrangere cykelløb rundt om Tissø, mens Dianalund og Stenlille arrangere et cykelløb i det midtsjællandske område omkring Dianalund og Stenlille.

Lørdag den 28. maj kl. 9.00 lyder startskuddet til flere cykelløb lavet i samarbejde mellem, SuperBrugsen og Vestsjællands Cykelmotion. Uddelere fra følgende butikker: Svebølle, Gørlev, Stenlille, Dianalund og Høng samt personale vil være klar til at møde cykelmotionisterne. Alt overskud går ubeskåret til Team Rynkeby Vestsjælland som støtte til Børne Cancerfonden.

Alle kan være med!! Hovedruten er på 80 km, med start og mål på Gørlev Hovedgade. Derudover er der kortere ruter på 25-30 km for motionister med udgangspunkt fra SuperBrugsen Gørlev, SuperBrugsen Svebølle, SuperBrugsen Høng, Superbrugsen Dianalund og SuperBrugsen Stenlille.

Starttider 

  • Gørlev: Tissø Rundt 80 km kl. 09.00 Link til 80 km rute: Klik her 
  • Gørlev: Tissø Rundt 25 km kl. 10.00 Link til 25 km rute: Klik her
  • Svebølle: Tissø Rundt 30 km kl. 10.00  Link til rute: Klik her
  • Høng: Tissø Rundt 30 km kl. 10.00 Link til rute: Klik her
  • Stenlille: Stenlilleløbet 30 km kl. 10.00 Link til rute: Klik her
  • Dianalund: Dianalundløbet 30 km kl. 10.00 Link til rute: Klik her

Link

 

CYKELPORTALEN