CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Du kan inden længe få de eftertragtede skærme fra CRUD products i Danmark og Sverige. Det er JT Import Aps, der er ny distributør...

Du kan inden længe få de eftertragtede skærme fra CRUD products i Danmark og Sverige. Det er JT Import Aps, der er ny distributør af produkterne.

CRUD products er et af de mest innovative firmaer når det gælder race orienterede skærme til MTB og racercykler. Gennemtænkte produkter i effektivt og flot design.

Til 2011 er der kommet et nyt racer skærmsæt på gaden, nemlig ROADRACER mk2. Skærmen kan monteres på racercykler hvor der er meget lidt plads og ingen skærmøjer. Både for- og bagskærm er forlænget så du undgår våde fødder og bagved kørende ikke bliver sprøjtet til. Alt i alt et perfekt skærmsæt til cykelryttere – og så ser de godt ud og vejer kun 180 gram.

RaceGuard er en MTB bagskærm, som er superlet uden at gå på kompromis med holdbarheden  – kun 130 gram i lækkert design. Den sidder godt fast på sadelpinden med det nye beslag. Fås i sort eller hvid. Kan købes enkeltvis eller som Racepac med forskærm til montering på underrør.

De nye skærme forventes i Danmark i slutningen af september og kan naturligvis ses på cykelmessen i Vejle. Se mere på www.crudproducts.com

Cykelportalen har tidligere testet disse skærme og var meget begejsterede.

CYKELPORTALEN