CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Creme Cycles Creme Cycles
Nyt Polsk cykelmærke bygget i Europa i klassiske materialer og klassisk stil kan nu fås i Danmark. Creme Cycles

creme-cycles-road

I en cykeltid hvor størstedelen af de cykelstel vi triller rundt på, kommer fra fjernøsten, er det helt befriende at kunne købe en klassisk designet cykel i stål produceret i Europa. Creme Cycles kommer fra Gdańsk i Polen og har så og sige genindført de gamle klassiske cykeltraditioner med stålstel og muffer og tilføjet moderne komponenter.

Programmet  omfatter alt lige fra de populære damecykler til smarte city chicks, til caferaceren og superpendleren med 8 indvendige gear og skivebremser.  Er du til ren retro kan du også få en klassisk stålracercykel med muffestel.

creme-tempo

Creme Tempo Doppio
En klassisk sporty stålcykel med skærme, skivebremser og det effektive 8 gears Shimano Alfine nav. Pris kr. 7499,-

creme-holy-moly

Creme Holymoly Doppio
Klassisk damecykel med flettet kurv, 3 gear og Brooks lædersaddel og lys. Pris. kr. 6599,-

Creme-caferacer

Creme Caferacer Solo 3
3 gears bycykel med skærme og forbagagebærer som er meget nyttig i byen. Stel i stål. kr. 5995,-

Det er Cyklistforbundet som har taget det nye cykelmærke ind i deres store program af cykler og udstyr. Et program som du ikke finder andre steder. Hvis du vil se cykler og udstyr du med garanti ikke finder hos din almindelige cykelforhandler, så er deres store butik i Rømersgade afgjort et besøg værd.  Det oser langt væk af lækker indretning og produkter hvor der er kælet for detaljen til hverdags og turcyklisten.  Er du medlem af cyklistforbundet kan du endvidere købe de nævnte cykler med rabat.

Link

CYKELPORTALEN