CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Copenhagen Classico Copenhagen Classico
Nyt cykelløb der hylder din gamle cykel i København den 22 juni 2014. Copenhagen Classico

Copenhagen-Classico-04

De fleste cykelløb er for dem, der gerne vil vinde ved at komme først over stregen. Cyklen har kostet en formue, udstyret er toptunet og deltagerne har masser af  kilometer i stængerne. Copenhagen Classico handler ikke om fart over feltet eller syre i benene.

Copenhagen-Classico-03

Copenhagen Classico er et cykelløb, hvor det handler om at have en fantastisk dag i godt selskab og med god mad og drikke. Fra startområdet ved Onkel Dannys Plads ruller vi til Recycles butik på Dybbølsgade, hvor den officielle start vil gå. Herfra bliver feltet eskorteret rundt i samlet flok på den ca. 25km. lange rute i København.
Målet er ikke at kommer først over stregen eller have mest sved på panden – det er derimod at have nydt turen rundt i hovedstaden, se bedst ud i sin gamle cykeltrøje og retro briller eller i den helt anden boldgade med blazer og sixpence. Dvs. at der ikke stikkes fra feltet og der sprintes ikke over målstregen. Vi kunne derimod finde på at belønne den rytter, der krydser stregen på mest elegant vis.
Glem alt om energidrik og energibarer undervejs på ruten. Og glem alt om proteinshaken, når du kommer i mål. Under Copenhagen Classico vil vi have to stops undervejs – det første stop på Dronning Louises Bro er et kaffe stop og det andet stop er et ‘boblestop’ med livlige dråber i højt glas – det foregår på Kastellet. I målområdet står den desuden på lækkerier og delikatesser.

Copenhagen-Classico-02

Start- og målområdet vil være åben for både deltagere og publikum. Tag familien med og lad dem(hvis ikke de selv deltager) hylde dig og resten af feltet, når i kommer til bage til Onkel Dannys Plads. Her vil hele området være omdannet til en markedsplads med boder, der tilbyder tøj, cykeldele, lækker mad og drikke, og der vil selvfølgelig være live musik.

Copenhagen Classico er altså mere end bare et cykelløb – det er en hyldest til klassisk cykling – det er en festdag! Copenhagen Classico er arrangeret af folkene bag cykelforretningen Recycles og CPHmade-netværket i samarbejde med Brian Holm.

Sted og tid
Løbet finder sted søndag den 22 juni med start på samlingstedet på Onkel Dannys Plads i København V.  Man skal være klar sesnest kl 10.45 ved startlinien. Starten går præsis kl. 11.00. Målet er samme sted hvor der efterfølgende vil være fest resten af dagen. Prisen for at deltage er kr. 350,-

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN