CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Check din cykelanhænger ind som kuffert… Check din cykelanhænger ind som kuffert…
Sentier Bike Trolley er en smart ethjulet cykelanhænger som kan konverteres til en kuffert trolley. Check din cykelanhænger ind som kuffert…

Sentier Bike Trolley er en smart ethjulet cykelanhænger der let kan konverteres til en kuffert trolley for nem transport off the bike.

En ethjulet cykelanhænger som bliver en integreret del af din cykel og bevarer de gode forudsigelige køregenskaber, specielt hvis du ynder at cykle offroad.

Sentier har taget konceptet et skridt videre og gjort det muligt at klappe anhængeren sammen og omdanne den til en kuffert trolley. Med en lastevne på 40 kg og en stor vandtæt taske har du rigeligt plads til alt dit gear.

Anhængeren har indbygget kufferthjul så du bekvemt kan trille rundt med den og checke den ind som almindelig kuffert på flyrejsen.

Med 16 hjul har den lavt tyngdepunkt og passer på cykler med hjulstørrelser mellem 20 og 28″. I forhold til andre anhængere er taske og stel sammenbygget hvilket gør den væsentligt mere handy.

Sentier Bike Trolley blev finanseret tidligere på året via en succesfuld kickstarter kampagne og produktete er blevet udtaget til finalen i ISPO brandnew som er en designkonkurrence for nye iværksætter projekter.

Vi har tidliger testet et lignende produkt fra Freeparable godt nok med to hjul.

Link

 

 

CYKELPORTALEN