CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Check din bagage og cykel ind hjemmefra… Check din bagage og cykel ind hjemmefra…
VALiZO er en ny service til travle rejsende med masser af bagage. Check din bagage og cykel ind hjemmefra…

 

Fremover behøver de danske cykel-entusiaster ikke længere slæbe deres cykel og bagage til lufthavnen. Som det første firma i verden er bagage-service firmaet VALiZO nemlig blevet sikkerhedsgodkendt til at kunne afhente bagage, samt stå for den normale check-in procedure, hjemme hos de danske flyrejsende. På den måde slipper de rejsende for at skulle skulle stå i check-in kø, når de tager i lufthavnen. Her kan de blot medbringe deres håndbagage og boardingkort og gå direkte til sikkerhedskontrollen.

Start-up virksomheden VALiZO begyndte med bagage-afhentning i sommers. Sammen med Spies og Thomas Cook Airlines tilbød VALiZO bagageservicen til de danske chartergæster. Siden har både Danski, Northlander, Atlantic Airways, Apollo mfl. også taget imod servicen – og nu vil VALiZO også gerne tilbyde bagage-servicen til alle dem, der tager på cykel-rejser.

“Vi ved jo, at de danske cykel-entusiaster ofte har både deres bagage og cykel, som de skal have med på rejsen. Det vil vi gerne hjælpe med. På den måde skal de slet ikke slæbe på noget som helst, men kan bare starte turen med glæde sig til at skulle ud og cykle” , siger Lars Konrad, administrerende direktør i VALIZO.

“Vi har kun mødt enorm glæde, når vi har været ude at hente folks bagage og udstyr. Vi rådgiver og vejleder dem jo også i forhold til, hvad de må have med i deres kuffert, de får vejet deres bagage, og de får deres boardingkort. De virker meget lettede over, hvor nemt det kan gøres for dem” forsætter  Lars Konrad.

Ideen med at afhente fly-bagage hjemme hos de folk opstod, da de 4 ejere af VALiZO selv har haft mange oplevelser med stress, jag og slæberier, når de skulle på ferie med deres familier.
“Derfor gik vi simpelthen i gang med at undersøge, hvad det ville kræve at blive sikkerhedsgodkendt til at afhente bagage samt tjekke passagerne ind” , fortæller Lars Konrad.

VALiZO vil revolutionere verdens syn på bagage
Lige nu arbejder VALiZO med at få flere flyselskaber og rejsebureauer tilknyttet servicen.
-Vi har store ambitioner om at komme videre ud i verden. Vi tror, at det her koncept holder – ikke bare i Købehavn – men også udenfor Danmark. I første omgang er planen at starte op i Norden, men står det til os, så skal der da være en VALiZO i alle lufthavne i verden. Vi vil simpelthen revolutioner hele synet på bagage, så man på sin rejse kun ser sin bagage, når man skal bruge den. Det er jo fjollet, at man skal starte sin ferie med at være flyttemand. Det er der ikke meget ferie over, slutter Lars Konrad.

Servicen koster mellem 395 og 495 kroner for en hel husstands bagageafhentning

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN