CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cervelo til folket ! Cervelo til folket !
nej næppe, men C3 er en neddroslet udgave af topmodellen C5 minded dem som ikke vil nøjes med asfalt... Cervelo til folket !

CerveloC3-01

Foråret er over os og det vælter ud med nye cykler med nye features og nye gemicks så man bliver helt forpustet inden man overhovedet har sat sig op på cyklen. Cervelo har en stor stjerne blandt mangen en stor og lille dreng der drømmer om professionelle cykelryttere og cykelløb.

I december kunne vi omtale Cervelos nye off the road racer C5 som er Canadiernes bud på den nye trend, Gravelbike i luksusklassen.  For godt den halve pris kan du nu blive ejer af C3. Geometri og features er stort set det samme mens der er sparet på ramme og udstyr som bringer vægten noget i vejret uhadada…

Cyklen fås i forskellige udstyrsvarianter og i størrelser fra 48 til 61 cm.  Også et løst rammesæt for dem der selv vil samle deres cykel med favorit komponenter. Men inden du nu formøbler opsparingen af bar misundelse, husk så at rigtige cyklister har viljen, og ikke nødvendigvis det “rigtige” udstyr for at kunne cykle og have det sjovt :o)

Link

CYKELPORTALEN