CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ceramic Speed hædret på Taiwan Ceramic Speed hædret på Taiwan
Holsterbro virksomheden med de små keramiske kugler, fik tirsdag aften en Taipei Cycle d&I Award for deres Oversized Pulley Wheel System. Ceramic Speed hædret på Taiwan

Ceramic-Speed-03

CeramicSpeed Oversized Pulley Wheel System der blev præsenteret på Eurobike sidste år, er netop blevet præmieret med en Taipei Cycle d&i award som et af mange MUST HAVE produkter for 2016.   Systemet bygger på et 17 krans pulleyhjulsystem der erstatter det almindelige hjulsystem som sidder på en i første omgang Shimano bagskifter, fik prisen for funktion, design og innovation.

ceramic-speed01

Ceramic Speed blev tidligt kendt for de professionelle cykelholds foretrukne leverandør af keramiske lejer når der skulle hentes værdifulde sekunder om podiepladser.  Siden er produktprogrammet udvidet til også at omfatte kæder og pulleyhjul.

Læs vores besøgrapport fra Ceramic Speed her

Ved at ændre pulleyhjulene fra 11 til 17 tænder reduceres friktionen med 60 % samtidig med at man opnår en besparelse på 2,4 watt og en 3 til 5 gange længere levertid  i forhold til standard systemer.

Ceramic-Speed-05

Prisen blev overrakt til Martin Banke på en pressekonferance tirsdag aften i Taipei.  Det vindende produkt bliver udstillet sammen med de øvrige vindere på Taipei Cycle Show der løber af stablen fra den 2 til 5 marts.

Ceramic Speed Oversize Pulley Wheel System bliver til trods for udmærkelsen næppe at se på alle cykler. Prisen for et system til Shimano koster kr. 3500,-

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN