CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Canyon E-Car concept Canyon E-Car concept
Med Future Mobility Concept bliver de to hjul til fire... Canyon E-Car concept

I Eurobike velmagtsdage, da Canyon Bicycles stadig var en vigtig bestandel af messen, lancerede de år efter år den ene mere vovede konceptcykel efter den anden. Læs mere her.

Med Future Mobility Concept vil Canyon vise deres bud på en pedaldrevet minibil der kan  udfylde hullet mellem den almindelig bil og en elcykel.  Konceptet er langtfra nyt, danske Biomega viste i 2018 deres SIN der også er en firhjulet pedaldrevet køretøj. Begge køretøjer er det intentionen skal konstrueres i samarbejde med bilproducenter.

Uanset cyklens lyksagligheder, så vil det aldrig lykkedes at få gennemsnits hr. og fru. Hansen fra bilen og op på elcyklen, så snart vejrliget specielt på vore breddegrader viser tænder med kulde, vind og slud.

Derfor er det uhyre vigtigt at cykelbranchen og ikke mindst de store cykelproducenter begynder at komme på cykelbanen med lidt større visioner for fremtiden mobilitet både med to, tre og fire hjul, hvis de ikke for alvor skal tabe terræn til bilproducenterne der forlængst har opdaget hvor udviklingen bærer hen.

Derfor er konceptcyklerne fra både Canyon og Biomega vigtige, og forhåbentlig vil flere af de helt store spillere i cykelbranchen følge trop og begynde at blande sig noget mere med deres bud.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN