CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

7500 g for en serieproduceret mountainbike uden vægtbegrænsning og med fuld garanti

Juli er altid en vigtig måned i cykelsammenhæng. Selvom Tour De France tager en stor del af opmærksomheden var der sjov og ballade ved Gardasøen hvor cannondale præsenterede nogle af deres kommende 2010 nyheder. To af Cannondales topnyheder var den 5,18 kg lette SuperSix Ultimate og den 7.5kg Flash Carbon hardtail mountainbike.

The Flash Carbon er designet i samarbejde med kulfiber eksperten Peter Denk, og tro mig den 950 g lette ramme vil sikkert give mange landevejsproducenter grå hår i hovedet.

Det mest interesandte er at der ikke er noget begræsning på rytterens vægt og at den har fuld livsvarig garanti hvilket betyder at cykeln er konstrueret til at blive brugt.

Det stod hurtig klart at Flash er skabt til klatring. Subjektivr føles det som om at rørene er fyldt med Helium. SAVE vibrations teknologien som satremmer fra Scalpel er nu inkorporeret både i kædestag, og saddelpind, Det er medvirkende til at man altid har en rigtig god kontakt med underlaget.

Det siger sig selv at når selveste Marathon World Champ Roel Paulissen var med blev tempoet sat højt og der var kun få pauser til at nyde den fantastiek udsigt ned over Gardasøen.

Er dette begyndelsen på en ny hardtail revolution ?

Cannondale

CYKELPORTALEN