CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

CamelBak K.U.D.U. CamelBak K.U.D.U.
Spændende ny cykelrygsæk fra CamelBak tiltænkt udholdenhedscyklisten. Den har indbygget stødabsorbation og indlæg til værktøjssættet. CamelBak K.U.D.U.

CamelBak-KUDU03

CamelBak laver rygsække til alle formål lige fra cykelløb, marathon, bjergvandring, skiløb eller sejlads. Fælles for alle rygsækkene er at drikkesystemet og væskeindtag er i centrum når de bliver designet. Det har gjort at CamelBak har skabt nogle helt fantastiske produkter, der hjælper dig til at yde bedre i alle situationer, både når det gælder opbevaring og komfort, men ligeså meget fordi de giver dig de mest optimale forhold for et korrekt indtag af vand i løbet af aktiviteten.

Camelbak-Kudu-05

CamelBak K.U.D.U.  er en ny  større dagstursrygsæk med indbygget vandresevoir. Den er først og fremmest tænkt  til den stadig mere og mere populære udholdenheds mountainbike diciplin.  Som en ekstra beskyttelse har den et ekstra 3 lags beskyttelsesindlæg kaldet  CamelBak’s ‘Impact Protector’ som er CE 1621-2 Level 2 certificeret.  Vandresoivaret er på 3 liter. En smart detajle er den lille taske til værktøj og lappegrej.   Selve rygsækken har en stort rum på 9 liter samt en mængde mindre rum bl.a i mavebæltet.  Der er også gjort plads til opbevaring af cykelhjelmen.

 

CamelBak-KUDU02

Link

CYKELPORTALEN