CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Calvià: det oplagte rejsemål til sport og aktiv ferie året rundt Calvià: det oplagte rejsemål til sport og aktiv ferie året rundt
Med mere end 30 sportsmuligheder og en helt særlig natur gør Calvià på Mallorca til et oplagt sted for dem, der vil dyrke sport... Calvià: det oplagte rejsemål til sport og aktiv ferie året rundt

På det vestlige Mallorca ligger kommunen Calvià, der byder på et stort udvalg af sportsfaciliteter og muligheder for at være aktiv. Og med mere end 300 solskinsdage og milde temperaturer i efteråret og foråret er området den ideelle destination for dem, som holder af sport og aktiviteter på ferien – hele året rundt. Foruden adskillige sportsfaciliteter, som tennisklubber, golfbaner og svømmestadioner, er der en helt særlig natur i Calvià, med hav og bjerge. Samtidig huser kommunen flere byer, herunder velbesøgte Palma Nova, Magaluf, og Peguera samt en række traditionelle landsbyer.

Sport og aktiv ferie i Calvià
I Calvià kan man boltre sig på intet mindre end 6 fodboldbaner, 5 golfbaner, både indendørs og udendørs svømmestadions, adskillige tennisklubber, 4 lystbådehavne og hvad der anses for at være De Baleariske Øers bedste atlektik-baner. Det, kombineret med Calviàs bjerglandskab og adskillige cykel- og vandreruter, gør området til et paradis for sportsudøvere og aktive rejsende.

Internationale sportsbegivenheder i topklasse
Samtidig er Calvia vært for talrige sportsbegivenheder i løbet af året, heriblandt triatlon, atletik, bjergløb og beachvolleyturneringer bare er nogle af de arrangementer. Af begivenheder bør især nævnes Challenge Peguera Mallorca Triathlon, en mellemdistance-triatlon, som løber af stablen i oktober i kystbyen Peguera, eller Galatzó Trail i november, som er et bjergløb gennem det særligt kuperede Galatzó-landskab, hvor løbere kan nyde udsigten til Traumuntana-bjergene, som rejser sig i baggrunden.

Mildt klima i foråret og efteråret
På grund af Calviàs milde klima i både foråret og efteråret er området den oplagte destination for sportsentusiaster og aktive rejsende, hvor især cykling, tennis, triatlon, vandring og svømning kan dyrkes i de lune temperaturer. Der er derfor rig mulighed for at planlægge den næste aktive efterårsrejse eller forårets sportsferie til Calvià, uanset hvilken sportsgren eller aktivitet man er til.

Om Fundación Calvià
Fundación Calvià er en non-profit organisation, der består af en række offentlige og private aktører, som arbejder for at fremme interessen for Calvià kommune.

Organisationens primære formål er at skabe opmærksomhed omkring aktiviteter og begivenheder i kommunen, fx inden for sport og kultur, med henblik på at promovere Calvià som turistmål.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN