CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bryton Rider 60 Bryton Rider 60
En koreansk hjemmeside har frigivet billeder af den nye Bryton Rider 60 som forventes på markedet i anden kvartal i år. Udstyrsmæssigt læner den... Bryton Rider 60

Bryton-Rider-60-01

Ingen tvivl om at konkurrencen på cykel GPS området er benhård, og de toneangivende producenter våger over hinanden som sultne gribbe.  Først i det nye år var Garmin ude med lanceringen af deres Edge 810 og for et par dage siden kunne vi berette at nu er Mio Cyclo 500 også på vej.  Bryton har ellers forsøgt at holde kortene tæt inde til kroppen, men nu har en koreansk hjemmeside lægget de første billeder af Brytons  kommende topmodel. Egentlig ikke så underligt, da produktionen ligger i Korea.  Der er tale om en storebror til Bryton Rider 50T vi tidligere har testet.

Bryton Rider 50 læner sig tæt op af konkurrenterne med hensyn features og funktioner. Den har fået en 3″ touch skærm og kan synkronisere trådløst med bluetooth via ens smartphone. Rygtet siger at den skulle komme på markedet i anden kvartal af 2013 og have pre installerede kort og option for effektmåling.  Vi følger udviklingen på nært hold og vil berette mere, når den officielt bliver lanceret.

Link

 

CYKELPORTALEN