CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BMC lancerer Mountainbikes til børn BMC lancerer Mountainbikes til børn
BLAST er en nye serie mountainbikes til børn. BMC lancerer Mountainbikes til børn

Det schweiziske HighEnd mærke BMC Switzerland går et par numre ned i størrelse og lancerer deres første børne mountainbikes.

BMC BLAST er to nye mountainbike modeller med letvægt aluminiumsrammer og en afstemt geometri og ergonomi specielt til børn.

“Vi husker alle vores første cykel. Så vi designede en som alle børn vil kune lide og huske resten af deres liv. BMC udviklings team har med BLAST frembragt en mountainbike der er let og effektiv samtidig med at sikkerheden er i top, så cykling bliver en af børnenes favorit tidsfordriv.  På sporet, på vej i skole,  i parken eller på en cykelbane” siger Produktmanager Conrad Glassey.

BLAST er designet for at børn skal føle sig trygge, komfortable og i kontrol. Blast fås i to udgaver BLAST 20 med 20″ hjul til børn i alderen 5 til 8 år og BLAST 24 med 24″ hjul til børn i alderen 6 til 11 år.

BLAST er udstyret med lav standover højde så den er let at komme af og på. Krankboksen er sænket og tilpasset et kranksæt med kort armlængde. Styret har en lille diameter på 19 mm som er tilpasset de justerbare short-reach Tektro® bremsegreb. Sadlen er specialdesignet af BMC tilpasset børne anatomi med en lav Q faktor for let og naturlig pedalering.

Rammerne har en speciel modstandsdygtig lakering som kan tåle børns hårdhændede behandling. Den er suppleret af kædebeskytter.

Børn lærer hurtigt, og når først de har fået den tilstrækkelige selvtillid, er de svære at stoppe igen. BLAST er designet med en afstemt og sikker geometri som i kombination med børnespecifik komponentpakke gør at de altid vil være i kontrol i enhver situation. Den længere akselafstend kombineret med en flad kronrørsvinkel betyder at de små hjul kommer lettere hen over forhindringer.

Den korte frempind og brede styr sammen med de børne afstemte skivebremser med behersker modulkation giver sikker bremsekontrol. Ved at benytte brede 2,4″ dæk fremfor en affjedring spares der et kilo i vægt og gør BLAST til en af markedets letteste henholdvis 8,6. kg for den lille model og 9,6 kg for den store.

Link 

CYKELPORTALEN