CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BMC går direkte ind på det danske marked BMC går direkte ind på det danske marked
Den 1. august overgår BMC nuværende danske agentur til en direkte forhandlertilgang. Det er Seamus Grannell som i spidsen for et team som skal... BMC går direkte ind på det danske marked

BMC-Racing-01

Som et led i BMC  bestræbelser på at etablere et tættere forhold til sine forhandlere og konsolidere sin fortsatte ekspansion på det danske marked vil deres nuværende agentur opsætning ændres til en direkte forhandler tilgang den 1. august . Dette er første skridt videre i udvidelse BMC forretningsområde  i Nordeuropa.

Stigende efterspørgsel på det nordiske marked
Ifølge David Zurcher, BMC   “Beslutningen om at indføre en direkte tilgang og etablere et BMC-forhandler i Danmark, er primært en organisk reaktion på stigende efterspørgsel i regionen. Vi ser et enormt potentiale i dette marked og meget stabile økonomiske forhold. Markedet har fremragende top-of-mind bevidsthed om BMC mærket, og med henblik på at udvide forretningen i denne region, er en direkte-til-dealer strategi den eneste vej frem”

Det bliver Seamus Grannell grundlægger og ejer af Synergisport, der med et team af 3 salgspersonale, kommer til at stå i spidsen for dette nye tiltag.  Seamus Grannell udtaler:  “Jeg er meget spændt på at arbejde med sådan et velrenommeret og innovativt brand som BMC. Der er ingen tvivl i mit sind om, at 2015 line-up fra BMC er meget konkurrencedygtig, vil være et stort hit blandt skandinaviske cyklister ”

Vellykket fortid med EnergySport
BMC har de sidste to år haft et frugtbart samarbejde med  EnergySports A / S, et samarbejde Synergi Sport nu vil føre videre. Den umiddelbare fokus for Seamus Grannell og hans team vil nu være indførelse af BMC nye MY15 produkter til forhandlere.

“Synergisport personale har den erfaring og passion for at possitionere  BMC på det danske marked. Vores første prioritet er at etablere tætte relationer med de regionale detailhandlere i dette marked, og at bringe dem i BMC familien “siger Michael Sommer, chef for Global Sales.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN