CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bliv Nutcase “Unframed” hjelmkunstner Bliv Nutcase “Unframed” hjelmkunstner
Er der gemt lidt af en kunstner i dig, så har du nu muligheden for at designe din egen cykelhjelm og deltage i konkurrancen... Bliv Nutcase “Unframed” hjelmkunstner

 

Dit kunstværk vil ende på flere tusinder cyklisters hoveder i hele verden! Hvis du er blandt de udvalgte kunstnere, vil du komme til at samarbejde med Nutcase om hjelmgrafik helt frem til produktionen og blive belønnet med 1.000 amerikanske dollars!

Hvis du ønsker at deltage, kan du downloade en skabelon ved at gå direkte til ”Helmet Design Template” her (på engelsk). Skabelonen kan der tegnes på såvel i hånden som på computer. Alle grafikforslag kan uploades på “Design Submissions Page”  siden her (på engelsk) forneden sammen med flere oplysninger om dig selv inklusive udvalgte værker. Deadline er den 30. november 2014.

Nutcase02

Yderligere kan du deltage i vores ”Live Mural” projekt. Nutcase inviterer dig, inklusive dækning af omkostninger, til Bayern i Tyskland og/eller Las Vegas i USA til nogle af verdens største cykelmesser. Du kan der skabe din kunst med cykelfans fra hele verden som dit publikum. Dine værker vil efterfølgende blive auktioneret til fordel for ”World Bicycle Relief”. Sidst, men ikke mindst, kan din ”Special Edition Artist Series” hjelmgrafik det følgende år være at finde på flere tusinder cyklisters hoveder i hele verden.

I 2014 blev Todd Standish, Sandra Ramirez og Ray Moore udvalgt som ”Nutcase Unframed” kunsterne. Nedenfor kan du se deres hjelmgrafik, som fra foråret 2015 er til salg købes hos Nutcase forhandlere i hele verden.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN