CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Blev flyvende med CaneCreek Blev flyvende med CaneCreek
CaneCreek har nærmest cultagtig status blandt cykelentusiaster. eeWings er et fjerlet kranksæt i titanium. Blev flyvende med CaneCreek

Blandt cykelentusiaster nyder navnet CaneCreek nærmest kultagtig status. Alle deres produkter går for at være noget af det ypperste du kan sætte på din cykel. Priserne er skyhøje og den håndværksmæssige udførsel er i en klasse for sig selv.

eeWings er et nyt mountainbike kranksæt i titanium. Med en vægt på 400 gram er det et af de absolut letteste på markedet. Selv siger CaneCrrek at det er i samme vægtklasse som de letteste kulfiber kranksæt på markedet men mellem 20 og 30 % stivere. Kulfiber kranksæt har jo aldrig været kendt for deres stivhed, så det er egentligt ikke så svært at gøre bedre.

eWings fås i to længder 170 og 175 mm og er kompatibel med X-SYNC Direct Mount kranse. Det særlige design kræver en særlig preload fastpændingsring med lig det som findes på RaceFace kranksæt. Ved brug af en 30mm aksel bliver det kompatibelt med BSA73mm, PF92/PF89.5 og 392EVO krankbokse, samt PF30 og BB30. Finish er børstet titanium og CaneCreek lover 10 års garanti på produktet.

eWings er først og frmeset tiltænkt hardcore mountainbikere ,men vil også gøre sig flot på den ultimative titaniums road plusser. Ædelt metalt er dyrt, men de kan blive den lykkelige ejer af eWings for godt 1000 Us$.

CaneCreeks produkter er ikke noget du lige finder på hylden hos din lokale cykelpusher. De kan købes online direkte, eller via få udvalgte forhandlere.

Link

CYKELPORTALEN