CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Blændfri lys til landevej og gravel Blændfri lys til landevej og gravel
Gennemtænkt cykellygte til alle cyklister der prioriteter maksimalt blændfrit lys og sikkerhed. Blændfri lys til landevej og gravel

Med de lyse sommernætter og sol og varme, er der nok ikke mange som lige tænker på vinter og cykellys, lige nu. Men med de leveringsproblemer branchen pt. som helhed har, er det måske en god ide at være tidligt ude. De tyske producenter har kunnet finde ud af det i årevis pga af deres skærpede lovgivning omkring blændfri cykellygter StVZO (Straßenverkehrs-Zulassungs-Ordnung).

Men andre kan også og amerikanske Outbound Lightning har fået masser af anmelder roser for deRoad Edition lygte. Efter halvanden års udvikling og test er de nu klar med deres nye Detour Bike Light.

Der er tale om en helt selvstændig lygte uden eksterne  eksterne batteripakker,. Den har side markeringslys for synlighed, ultra letvægt, et solidt og let at justere quick release monteringsbslag. Men vigtigst af alt er lyskvaliteten.

Den giver en jævn, homogen spredning af lys, ikke kun fra venstre mod højre, men også fra forsiden af ​​dit dæk hele vejen ud til det sted, hvor du kigger; sammen med den skarpe afskæringslinje for at forhindre, at modkørende trafik og andre ryttere blændes.

Lygten er bygget inhouse i Chicago, på deres nye lokaltion , hvortil de flyttede forrige. Selve produktionen er automatiseret med udbredt brug af robotter, så kvaliteten og mængde kan holdes i et højt gear.

Specifikationer

  • Montering: Foran styret
  • Anvendesle: Landevej, Gravel og Commute
  • Batteritid: mellem 2.8 og 8,5 timer
  • Opladning: USB-C med Pass-Thru ladning (0 to ~85% på 2 timer)
  • Medfølger: Detour Road Bike Light, Quick-Release Bar Mount, USB-C to USB-A Charge Cable, 2.5mm Hex Wrench, Instructions
  • Lysstyrke: ca. 1100-1200
  • Vægt: 150g + 36g for monteringsbeslag

Hånden på hjertet, der findes masser af elendigt cykellys på markedet. Her på Cykelportalen ville vi ønske mange flere fabrikanter leverede noget kvalitativt cykellys fremfor kvantitet, som er den fremherskende tendens.

Qutbound Lightning giver reel oplysning om hvad det vil koste dig at få sendt lygten fra USA til Danmark.  Oveni den reelle købspris som er kr. 1.277,- skal du lægge godt kr. 600,- til told og skat, så prisen ialt bliver  på kr. 1.877,- med forbehold for den aktuelle told og det gebyr din bank og told og skat tager.

Link

 

CYKELPORTALEN