CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BKOOL ONE BKOOL ONE
BKOOL lancerer ny prisbillig rulletræner med progressiv modstandskurve. Mere info følger i vores Eurobike rapport. BKOOL ONE

Teknologifirmaet Bkool, der laver interaktive løsninger inden for cykelsporten, har netop annonceret lanceringen af sin mest prisbillige hometrainer med progressiv modstandskurve, “Bkool One”. Den innovative hometrainer, som har en stærk simulator, giver samme cykelfornemmelse som de dyrere hometrainere. Dens innovative teknologi står i kontrast til prisen, hvilket gør den til et af sæsonens produkter.

Bkool+One+2

Progressiv Modstandskurve
Målet for Bkools udviklingsteam har været at give en enestående brugeroplevelse i form af en prisbillig hometrainer. For at opfylde det mål har hometraineren progressiv modstandskurve. Denne teknologi justerer automatisk modstanden alt efter cyklistens hastighed, samtidig med at den giver brugeren forskelligartede indtryk, som om man kørte på en rigtig landevej.

Når den bliver brugt sammen med Bkools simulator, viser skærmen en beregning af træningsdata. For at få det fulde udbytte af alle Bkool-simulatorens funktioner er det nødvendigt at kombinere hometraineren med en sensor, der kan måle hastighed, kadence osv., ANT+ eller Bluetooth Smart.

Enestående cykelfornemmelse til en lav pris
Med en Bkool hometrainer vil brugeren opleve en realistisk cykelfornemmelse, den samme følelse derhjemme som på en rigitg landevej. Den følelse, hometraineren giver, er helt den samme som den, man får med en af de dyrere hometrainere. Bkool One har også andre karakteristika, der gør den unik, som for eksempel dens begrænsede størrelse og vægt, samt at den er meget støjsvag.

Den innovative hometrainer, der kommer på markedet i løbet af de kommende uger, er beregnet til at være tilgængelig for alle pga. den meget overkommelige pris. Takket være denne strategi baseret på produktets fortræffelighed til en overkommelig pris er Bkool hurtigt blevet udbredt på alle fem kontinenter, og salget stiger stadig. Firmaets grundlægger, Fernando Garcia, forklarer, at “ Bkools hurtige udbredelse på markedet bevirker, at forbrugeren kan forbedre sin præstation takket være en avanceret teknologi, uden at omkostningerne er en hindring”.

Bkool+One+6

Kompakt, let og støjsvag
Hometraineren Bkool One er meget kompakt og let og kan klappes sammen, så den nemt kan gemmes af vejen. Den vejer kun 8 kg, hvilket gør den let at transportere. Den innovative hometrainer svarer til konceptet “Open & Play”, hvor man blot behøver at tage den frem fra kassen og begynde at cykle. Montering er ikke nødvendig. Den er kendetegnet ved at være meget støjsvag og udsender ikke mere end 64 decibel ved hastigheder på over 30 km/t.

Indendørs og udendørs brug
Bkool One er ideel til at træne i hjemmet takket være det lave støjniveau og den begrænsede størrelse, der gør, at den er nem at gemme af vejen. Hometraineren er også udviklet til opvarmning ved konkurrencer udendørs, da den er nem at transportere og ikke behøver at blive sluttet til strøm.

Bkool hometraineren er ledsaget af simulatoren. I modsætning til andre modeller på markedet er hometrainer og simulator udviklet som helstøbte dele af det samme udstyr.

Simulatoren er markedets mest avancerede, og størstedelen af dens funktioner er enestående. Den giver cykelisten mulighed for at tilbagelægge en hvilken som helst rute i verden, ledsaget af andre cyklister, der er forbundet simultant fra forskellige steder. Bkool 3D World simulerer en hvilken som helst rute i verden i 3D, genskaber de virkelige bjerge og andre detaljer fra landskabet. Bkool 3D Real Weather™ genskaber i realtid de atmosfæriske fænomener fra de enkelte ruter, som for eksempel regn, sol, vind eller sne. Brugeren har også et bibliotek med mere end 1000 filmede ruter til rådighed.

Bkool+One+5

Multi-platform. Simulatoren er meget alsidig og fungerer med PC, Mac og tablets med styresystemerne iOS og Android.

Link

 

CYKELPORTALEN