CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BionX i Danmark BionX i Danmark
E-wheels præsenterer det nye D-serie Super Sport Kit fra BionX. Et nyt eftermonteringskit som giver din cykel superkræfter BionX i Danmark

BionX03

E-wheels.dk introducerer nu det nye BionX D-serie Kit på det danske marked. Dette eftermonteringskit gør det muligt for alle el-cykel entusiaster at integrere Dseriens motor på deres egen cykel. Specielt sportsorienterede ryttere eller langdistance og touring ryttere vil sætte pris på det ekstremt høje moment, den udvidede batteri rækkevidde og den innovative teknologi; alt pakket ind i et nyt slankt design.

Det nye design af D-seriens motor fik ingeniørteamet ved BionX til at udtænke nogle nye tekniske løsninger, der yderligere fremmer det kendte DNA i BionX – støjfri og vibrationsfri motorer med regenerativ bremsning og den gennemprøvede momentsensor-teknologi. “Vores D-serie motor er let og tilbyder en sporty køreoplevelse med stort kraftoverskud, samtidig med at systemet stadig er tro mod BionX princip om, at en el-cykel altid skal køres og føles som en almindelig cykel” udtaler Werner Schiller, salgs- og marketingdirektør for BionX. Den slanke form giver egerne plads til af løbe ned langs hver side af motoren, og helt ind til navet. Længere egere tillader mere lodret fleks i hjulet. Det betyder mere komfort og mere trækkraft på løst underlag.

Med et maksimalt moment på 50Nm og et nominelt moment på 25Nm, er D-seriens motor rettet mod sportslige gade- og off-roadcyklister der forventer høj ydelse og moderne design i et og samme produkt. Særlig opmærksomhed skal rettes mod det nye 555Wh batteri. “Mange af vores kunder har givet udtryk for, at de ønsker sig et batteri, der giver længere rækkevidde” fortsætter Werner Schiller. “Det har vi taget til os, og nu kan du på et fuldt opladet batteri køre 135km, som er en 30% stigning i forhold til vores hidtil stærkeste batteri”. Det nye batteri kan oven i købet bruges på eksisterende systemer.

BionX02

 

Cyklister som ønsker at udstyre deres cykel med et BionX system kan nu nyde alle fordelene af D-Serien. BionX D-serie kit inkluderer et komplet motorhjul i ønsket størrelse, det nye 555Wh batteri, betjeningskonsol, og alle nødvendige dele til montering. Motorhjulene er forberedt til skive- og V-bremser og fås i størrelserne: MTB 29″ og 700c/28″, 650B/27,5” og 26″. Find mere information på BionX.dk. D-serien Super Sport Kit (D 250 DV) med sit slanke, sorte og moderne look kan nu købes ved e-wheels.dk. Sport og Touring-serierne er blevet opdateret og har nu sort motor, fælg og batteri (i bagagebærer eller skrårør monteret udgave). Sport seriens P 250 DV kit kan leveres i kombination med det nye 555Wh batteri. I det hele taget byder BionX modelår 2015 nu på flere valgmuligheder end nogensinde.

Om BionX
BionX International er producent af prisvindende elektriske drivlinjesystemer til intelligent og bæredygtig mobilitet. BionX repræsenterer den højeste tekniske kompetence, visionære teknologiske udvikling og produktkvalitet. BionX drivsystemer er den perfekte løsning til fremtidens mobilitetsudfordringer. Førende cykelproducenter som TREK, Diamant/Villiger, BMW, SMART, WHEELER og KTM er blandt de internationale OEM-partnere der bruger BionX. Det europæiske marked koordineres fra det europæiske distributionscenter i Haar nær München i tyskland.

Link

CYKELPORTALEN