CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Biomega åbner butik i København Biomega åbner butik i København
Det verdensbrømte Biomega cykelbrand åbnede i fredags deres første butik i hjertet af København. Biomega åbner butik i København

biomega-CPH-Store-07

Fredag havde det danske design cykelbrand Biomega åbningsreception af deres nye butik i hjertet af København. Mere end 300 gæster var mødt frem til præsentationen.  Butikken er todelt med forskudte planer og minder mere om et kunstgalleri end en cykelforretning.

biomega-CPH-Store-01

 

Det er helt bevist da Biomega cyklerne er noget særligt og kunderne skal have en visuel oplevelse når de går rundt. Selv værkstedet er klinisk rent og langt fra de traditionelle rodede cykelværksteder med olie på gulvene.

BiomegaPEKBeijing

Biomega nye PEK/Beijing Cargobike var naturligvis i centrum. Med en vægt på kun 22 kg er det nu muligt at transportere større ting rundt i byen i umiskendelig Biomega stil. Cyklen er udstyret med Shimano 11 gears indvendigt nav og kraftfulde hydrauliske skivebremser.

biomega-CPH-Store-06

 

 

Biomega blev grundlagt af industriel designer Jens Martin Skibsted i 1998. Skibsted har altid været kontroversiel i sin opfattelse af hvad godt cykeldesign er. Derfor har han lige fra starten valgt at lade innovative internationale designere formgive sine cykler, fremfor den etablerede cykelbranche, som han syntes er alt for traditionsbunden i deres tankegang. Som set så ofte før i lille daisyland, er det svært at være profet i eget land, mens Biomega er verdenskendt i resten af verden. Derfor indrømmer Skibsted da også, at det er lidt af et sats at åbne en Biomega Konceptstore i København. Biomega åbnede en butik i London sidste år , og flere er på vej.  Du kan læse mere om Biomegas historie her.  
biomega-CPH-Store-02

Den nye butik der er let kendelig på den specielle facade ligger på Klosterstræde 19 1154 København K og har åben hver dag fra 10 til 18.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN